Huishoudelijke hulp Eindhoven

Huishoudelijke hulp in Eindhoven regel je hier gemakkelijk zelf

Zo gemakkelijk is het:

1. Kies
1. Kies
Chat online met klanten of hulpen naar jouw keuze
2. Spreek af
2. Spreek af
Maak samen afspraken over de taken, tijden en prijs.
3. Succes!
3. Succes!
Alles is geregeld. Succes en geef elkaar een review!

Veel gestelde vragen

Ja dat klopt! Wij doen ons best om er voor te zorgen dat het aanbod van hulpen in Eindhoven up to date is. Gebruikers van het platform zorgen er samen voor dat het aanbod van klanten en hulpen up tot date is. Als je namelijk niet reageert op berichten dan wordt jouw advertentie gepauzeerd. Alle gegevens die wij nodig hebben om jou goed te kunnen helpen worden versleuteld opgeslagen en nergens anders voor gebruikt. Houden we namelijk zelf ook niet van!
Ja, helemaal gratis! Als hulp kan je niet betalen aan ons al zou je het willen. We zijn juist blij dat huishoudelijke hulpen uit Eindhoven zich hier aanmelden! Enkel als klant betaal je eenmalig voor onbeperkt gebruik van de website en dan alleen als je daadwerkelijk persoonlijk contact wilt hebben met hulpen uit Eindhoven.
Als platform voor huishoudelijke hulp moet je zelf ook niet plakkerig willen zijn toch? Daarom hebben wij geen abbonnementen of automatische incasso's. Als klant betaal je veilig online en éénmalig voor onbeperkt persoonlijk contact met alle hulpen uit jouw buurt. En dan krijg je van ons de melder voor als er nieuwe hulpen zijn er gratis bij!
Huishoudelijke hulp gezocht?

Even kennismaken

Vind op een gemakkelijke manier leuke klanten of een fijne huishoudelijke hulp in Eindhoven. Voor huishoudelijke hulpen is dit platform geheel gratis. Klanten betalen slechts een éénmalige kleine bijdrage voor onbeperkt toegang. Samen met jouw klant of huishoudelijke hulp maak je verder zelf afspraken. Succes!
Vraag en Aanbod van Hulpen in Eindhoven