Huishoudelijke hulp in Woerden gezocht?

Huishoudelijke hulp in Woerden regel je hier gemakkelijk zelf

Zo gemakkelijk is het:

1. Kies
1. Kies
Chat online met klanten of hulpen naar jouw keuze
2. Spreek af
2. Spreek af
Maak samen afspraken over de taken, tijden en prijs.
3. Succes!
3. Succes!
Alles is geregeld. Succes en geef elkaar een review!

Veel gestelde vragen

Ja dat klopt! Wij doen ons best om er voor te zorgen dat het aanbod van hulpen in Woerden up to date is. Gebruikers van het platform zorgen er samen voor dat het aanbod van klanten en hulpen up tot date is. Als je namelijk niet reageert op berichten dan wordt jouw advertentie gepauzeerd. Alle gegevens die wij nodig hebben om jou goed te kunnen helpen worden versleuteld opgeslagen en nergens anders voor gebruikt. Houden we namelijk zelf ook niet van!
Ja, helemaal gratis! Als hulp kan je niet betalen aan ons al zou je het willen. We zijn juist blij dat huishoudelijke hulpen uit Woerden zich hier aanmelden! Enkel als klant betaal je eenmalig voor onbeperkt gebruik van de website en dan alleen als je daadwerkelijk persoonlijk contact wilt hebben met hulpen uit Woerden.
Als platform voor huishoudelijke hulp moet je zelf ook niet plakkerig willen zijn toch? Daarom hebben wij geen abonnementen of automatische incasso's. Als klant betaal je veilig online en éénmalig voor onbeperkt zoeken en vinden van hulpen die werk hebben gezocht. Persoonlijk contact met alle hulpen die hebben aangegeven op jouw adres in Woerden te willen werken als huishoudelijke hulp. En dan krijg je van ons de melder voor als er nieuwe hulpen zijn er gratis bij.
Huishoudelijke hulp gezocht?

Even kennismaken

Vind nu op een gemakkelijke manier leuke klanten of een fijne huishoudelijke hulp in Woerden. Voor huishoudelijke hulpen is dit platform geheel gratis. Zonder enige kosten kan jij direct contact hebben met klanten die passen bij jouw wens en alles samen organiseren over bijvoorbeeld jouw tarief, hoe er betaald wordt, wanneer je werkt en wat je doet. Klanten betalen slechts een éénmalige kleine bijdrage voor onbeperkt toegang nadat ze eerst gratis hebben rondgekeken. De hoogte van die bijdrage is gelijk aan het gemiddeld uurtarief van de hulpen in de buurt. Als klant (particulier of zakelijk) betaal je eenmalig om vervolgens met alle hulpen in Woerden te kunnen chatten die aan hebben gegeven dat ze in jouw buurt willen werken. Vandaar ook dat je als klant het beste jouw precieze adres op kunt geven. Wij tonen deze persoonlijke gegevens overigens niet. Pas als je contact wilt met een of meerdere hulpen van jouw keuze betaal je jouw bijdrage. Na betaling houden we je ook op de hoogte als er nieuwe geschikte hulpen zijn zolang jij jouw oproep open hebt staan in jouw online omgeving.
Vraag en Aanbod van Hulpen in Woerden